Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 919 niet laden

.

Lieke

Hip, vlot, trendy, en een tikkie gek….oftewel Lieke. Klanten weten juist daarom Lieke te waarderen. Specialiteit van Lieke, is scheren met het mes. Dus mannen…laat je baard staan en laat je verwennen op een ouderwetse manier van old school scheren.

Daarnaast is heeft ze zich volledig verdiept in de haarhersteller Olaplex, een toevoeging voor mooi gezond en glanzend haar.

Yvonne

Yvonne

Het gezicht, eigenaresse van, en spil van de salon. Ook is zij de verantwoordelijke voor het concept MOOOY. Werkt nog 3 dagen met passie in de salon, en weet alles van de nieuwste kleurtechnieken. Lijkt haast te kunnen toveren, als het gaat om gelaagde haartinten. Altijd op zoek naar nieuwe, nog betere kwalitatief goede producten, die een verbetering...

Lieke

Lieke

Hip, vlot, trendy, en een tikkie gek….oftewel Lieke. Klanten weten juist daarom Lieke te waarderen. Specialiteit van Lieke, is scheren met het mes. Dus mannen…laat je baard staan en laat je verwennen op een ouderwetse manier van old school scheren. Daarnaast is heeft ze zich volledig verdiept in de haarhersteller Olaplex, een toevoeging voor mooi gezond en glanzend haar.

Corinne

Corinne

Ben je meer het type van “doe maar gewoon een rustig kapsel” dan kies je voor de zekerheid van Topstylist Corinne. Is al jaren een trouwe medewerkster, en inmiddels de rechterhand van Yvonne.

Natasja

Natasja

De meest leergierige, net afgestudeerde haarstylist van het team. Zij is daarnaast ook met vlag en wimpel geslaagd als colorspecialist van Oolaboo ecology. Ook rond zij dit jaar haar opleiding visagie af bij Micky Jooren. Ze heeft net de training bij perfect Eyelash succesvol afgerondt, en mag zich ook wimpersylist noemen. Kortom een enthousiaste haarstylist, die nu al veel in haar...

Log In or Register