Yvonne

Het gezicht, eigenaresse, en spil van zowel de salon als van het concept MOOOY. Werkt nog 4 dgn in de week met passie in de salon, en weet alles op het gebied van haarkleur. Legt de lat daarin erg hoog, en werkt dan ook met de beste merken die er zijn. Lijkt haast te kunnen toveren als het gaat om diepte/meerdere tinten in het haar. Altijd op zoek naar nieuwe, nog betere kwalitatief goede producten, die een verbetering zijn voor het haar.

“Je merkt dat Yvonne de kwaliteit binnen haar team bewaakt. Je kunt ervan op aan dat niet alleen zij, maar alle medewerkers er voor zorgen dat je tevreden de deur uitloopt.”
Debby Stuyk

Lieke

Lieke

Onze nuchtere Lieke! Hip vlot, trendy…tikkie gek. Haar specialiteit is het knippen en opscheren van herenkapsels. Ze heeft zich ook verdiept in de haarhersteller OLAPLEX,  en is getraind door Sam Sawyers Olaplex ambassadeur van Nederland.

Is aanwezig op: woensdag ochtend, vrijdag en zaterdag.

Corinne

Corinne

Ben je meer het type van doe maar gewoon een rustig kapsel dan kies je voor de zekerheid van deze topstylist Corinne. Ze is al jaren een trouwe medewerkster en kan toveren met haar schaar. Föhnen is haar specialiteit.

Is aanwezig op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Kim

Kim

Kim start aan haar 1e jaar als BOL leerling aan het ROC in Tilburg

Is aanwezig op: Woensdag

Janneke

Janneke

Janneke start aan haar 1e jaar als BOL leerling aan het Vitalis college in Breda

Is aanwezig op: Vrijdag en zaterdag

Bel ons