top of page
Logo White Large Transparent Background
Homepage Intro.png

WIE IS MOOOY?

In 2017 hebben verschillende ondernemers hun krachten gebundeld. Allemaal compleet verschillende specialiteiten, en toch allemaal iets gemeen: helpen mensen in te laten zien hoe mooi ze zijn. Schoonheid zit van binnen, maar we hebben allemaal wel eens hulp nodig om ons ook daadwerkelijk mooi te voelen. En de ondernemers van MOOOY helpen je er mooi uit te zien van binnen en van buiten. Ze hebben een prachtig concept weggezet om jou meer te kunnen bieden op het gebied van persoonlijke verzorging, self care en zelf vertrouwen! Want jij mag er wezen,
 

Jij bent MOOOY!

Unieke ondernemers, Unieke SKILLS.

Compleet verschillend, en toch samen.

Meer, voor jou

OVER ONS

Haar knippen.png

"Met mooi haar voel je je op je best. En dàt is wat wij voor onze klanten willen, dat ze zich op hun bèst voelen."
- Yvonne Marcelissen -

De altijd ervaren en goed opgeleide hairstylisten van Yvonne Knippen & Koffie luisteren naar de klant, geven goed advies geven èn, niet te vergeten, maken een heerlijke kop koffie voor je.

Logo Small YKK.png
Header Image Pedicure Stock3.png

"Geef je voeten ook speciale aandacht zo nu en dan; die harde werkers verdienen het zo"
- Ingrid Sterkens -

Ingrid is gediplomeerd medisch pedicure met veel ervaring. Voor een heerlijke cosmetische voet behandeling ben je bij Ingrid aan het juiste adres. Heb je voetklachten dan is regelmatige controle en behandeling door een speciaal opgeleide pedicure zeker aan te raden. Ingrid kan voetklachten voorkomen en ervoor zorgen dat je voeten in conditie blijven.

Logo Small GVZ white.png
Foto tatoran2.png

"Samen kijken we wat er voor het kind en zijn omgeving nodig is om verder te kunnen."

Praktijk Tatoran biedt een specialistisch behandeling (GGZ / JOH) aan zowel het kind als het gezinssysteem. De aangeboden behandeltrajecten zijn bedoeld voor kinderen met (complex) trauma, verlieservaringen, hechting- en regulatieproblematiek, specifiek ook voor adoptie-, pleeg- en gezinshuiskinderen.

Logo tatoran4.png
About
Gallery

FOTO'S

Contact
SAY HELLO
WHERE TO FIND US

Hoofdstraat 33

5121 JA Rijen

  • Facebook
  • Instagram
OPENING HOURS

Di 09:30 – 17:30
Wo 09:30 – 20:30
Do 09:30 – 17:30
Vr 09:30 – 20:30
Za 08:00 – 14:00

CONTACT

bottom of page